9.4 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Balanç positiu dels tallers d’estudi assistit de Palafrugell

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

37 estudiants han passat aquest estiu pels Tallers d’Estudi Assistit de Palafrugell. Aquest curs ha triplicat el nombre d’alumnat inscrit respecte del curs anterior. Els tallers estan organitzats pel Centre Municipal d’Educació i tenen per objectiu ser un reforç escolar i de seguiment per alumnes de secundària amb assignatures suspeses del curs escolar anterior. El regidor d’Educació, Albert Tané, explica que és un servei que s’ha recuperat amb bones dades.

L’alumnat han estat estudiants de 1r a 4t curs d’ESO dels instituts Baix Empordà i Frederic Martí Carreras i del Centre Prats de la Carrera. Els instituts han proporcionat a cada alumne els dossiers amb les activitats per presentar al setembre per tal de poder optar a recuperar l’assignatura. En la majoria dels casos, els estudiants també tenen exàmens programats pel setembre, els quals han hagut de preparar durant l’estiu.

Durant els tallers, els alumnes s’han organitzat l’estudi i han treballat en les seves tasques, avançant feina dels dossiers, llibres i quaderns. Han estat un total de 15 sessions amb una durada de 90 minuts cada sessió. A part del treball d’aula, l’alumnat també havia de treballar de forma autònoma, continuada i constant a casa, presentant cada dia la feina realitzada fora del centre al monitor dels tallers.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies