15.5 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Bàrbara Hallé: “A la Fira de Vins i Caves hi haurà una cinquantena de cellers de tot Catalunya”

La Fira de Vins i Caves de Catalunya torna a Palafrugell després de no poder-se celebrar l’any passat. Ara sí, els dies 1, 2 i 3 d’octubre, de 19 h a 23 h, la Fira celebrarà la seva 40ena edició a la Plaça de Can Mario de Palafrugell. És una fira organitzada pel Grup Costa Brava Centre. És per això que avui al Supermatí n’hem parlat amb la seva presidenta, Bàrbara Hallé.

Bàrbara Hallé ha explicat que han hagut de traslladar la Fira i fer-la més tard. Normalment es feia a l’estiu, però la pandèmia ha fet que s’anés ajornant fins ara.

Hallé explica que ha sigut una mica més complicat lligar-ho amb algunes cases de vins perquè són els dies de la verema. Tot i això, la presidenta assegura que hi ha hagut “molt bona resposta”, cosa que es veu reflectit en les xifres: aquest any hi participen una cinquantena de cellers de tot Catalunya. A més, també hi haurà la fira de formatges, com ja es tradició. 

Pel que fa a les mesures de seguretat contra la covid, Hallé explica que les mascaretes, òbviament, seran obligatòries. També hi haurà control d’aforament. A part d’això, però, degut a la millora de la situació pandèmica, no farà falta fer reserva prèvia de cap tipus. 

Finalment, Bàrbara Hallé explica que no tenen previsió de quanta gent pot assistir a la Fira perquè és bastant imprevisible. Assegura que si s’arribés a les xifres del 2019 “podrien estar molt contents perquè significaria que la gent deixa de tenir por”. 

Balanç de la temporada turística

Per una altra banda, també hi ha hagut temps per parlar amb Hallé sobre com ha anat aquesta temporada turística a la Costa Brava. La presidenta del Grup Costa Brava Centre explica que la temporada va començar molt tard perquè no van poder obrir fins al maig, ja que van haver de tornar a tancar després de Setmana Santa. 

Hallé apunta que malgrat tot, però, ha estat una bona temporada. Sobretot, des de finals de juny, quan van començar a arribar els turistes francesos. 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios