8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Bàrbara Hallé: “Esperem que la Setmana Santa sigui un preludi de l’estiu, el territori i els establiments s’ho mereixen”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Bàrbara Hallé: "Esperem que la Setmana Santa sigui un preludi de l'estiu, el territori i els establiments s'ho mereixen"
Loading
/

La Setmana Santa ha estat massiva al Baix Empordà, ja que la Costa Brava ha rebut milers de visitants. Restaurants i hotels han treballat al 100%. Per això ahir al Supermatí vam parlar amb Bàrbara Hallé, presidenta del Grup Costa Brava Centre, que va parlar de la incertesa amb la que afronten ara els propers mesos.

Bàrbara Hallé assegura que estan satisfets per poder haver treballat. De fet, diu que mai s’havia viscut una Setmana Santa tan intensa des del primer dia fins l’últim. Tot i això, reconeix que ha estat complicat gestionar aquesta gran afluència de persones. En el cas concret de Palafrugell, a més, apunta que ha faltat control per part de l’Ajuntament. 

Valorant aquests dies, Hallé destaca que hi ha hagut alguns visitants poc respectuosos amb les mesures de seguretat. Assegura que, tot i que molta gent “ho ha fet bé”, altres han sigut irresponsables. 

Incertesa davant de possibles noves restriccions

És per això que als establiments els preocupa que ara hi pugui haver nous tancaments perimetrals. És el que ha explicat a Ràdio Capital Joan Carles Sànchez, director de l’hotel gastronòmic Es Portal de Pals i del restaurant Les Voltes de Calella. Assegura que el confinament comarcal perjudica molt els establiments i demana que es tingui en compte la població i la dimensió de les comarques a l’hora d’establir tancaments

I ara, què?

Pel que fa a les properes setmanes, Bàrbara Hallé va comentar que el nivell de reserves és baix. Apunta que, en anys normals, hi hauria reserves de turistes francesos, però que, òbviament, aquest any no podran venir. 

Finalment, de cares a l’estiu, la presidenta confia en què aquesta Setmana Santa n’hagi estat un preludi. Assegura que hi ha tots els ingredients perquè vagi bé i que el territori i els establiments s’ho mereixen. També reconeix, però, que tot depèn de l’evolució de la pandèmia.

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios