14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Batuda de senglars i ànecs collverds a la mota del riu Ter

Aquest dijous es fa una batuda de senglar a les dues motes del riu Ter i també una cacera d'ànecs collverds al tram final del riu Ter, fora de la Reseva Natural del Parc Natural

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous es fa una batuda de senglar a les dues motes del riu Ter i també una cacera d’ànecs collverds al tram final del riu Ter, fora de la Reseva Natural del Parc Natural.

La batuda d’ànecs collverd serà entre les 6 i les 9 h. Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha explicat que és una “batuda excepcional, controlada i autoritzada”. Es farà al tram comprès entre el pont i el límit amb la Reserva Natural Parcial del Parc Natural. Ha estat autoritzada per la Secció d’Activitats Cinegètiques de la Generalitat, amb l’informe preceptiu del Parc Natural.

La batuda dels senglars es realitzarà, entre les 7 i les 15 h. L’autorització es fa per “prevenir danys a l’agricultura dins l’àmbit de l’àrea privada de caçada ubicada al termes municipals de Pals, Regencós, Fontanilles, Palau-Sator i Torroella de Montgrí”. També compta amb l’autorització municipal per tancar tots els camins per impedir l’accés a persones i tot tipus de vehicles.

L’Ajuntament demanen a la ciutadania que no s’apropi a la zona delimitada i senyalitzada durant l’horari establert per les dues batudes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -