30 C
Pals
Dissabte, 13 agost 2022
- Publicitat -

Begur compra un radar mòbil per reduir les infraccions de velocitat

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Local de Begur comptarà amb un equip de radar mòbil amb la finalitat de lluitar contra les infraccions de velocitat al municipi. El nou aparell s’ha adquirit davant les queixes veïnals per posar fre a la gent que corre massa i, al mateix temps, per no haver de fer front a l’alta velocitat amb la col·locació de ressalts, ja que perjudica a tothom, fins i tot als conductors responsables.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Martí Aldrich ha explicat a Ràdio Capital que és un aparell dissuasiu per lluitar contra els conductors imprudents i reduir les probabilitats d’accidents, després de moltes instàncies que han fet els veïns a l’Ajuntament.

L’equip de radar mòbil, segons acord de la junta de govern, s’ha adquirit a l’empresa Dextron. L’aparell, d’última generació i de petites dimensions, compta amb una tecnologia molt desenvolupada. El radar té un sistema autònom i portàtil que combina la detecció de velocitat per làser, la imatge digital i l’arxiu de dades.

Ara, un cop sigui subministrat el radar, que es preveu per a finals de gener, hi haurà un temps de prova per part dels policies, especialment als punts més calents del municipi.

Aldrich ha reconegut que la mesura de posar un radar és molt impopular, però ha remarcat que les persones que condueixin responsablement, no tindran cap problema.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Estabilitzat l’incendi forestal a les Gavarres

Els Bombers han aconseguit estabilitzar l'incendi a les Gavarres aqueta matinada, sobre les 3 h. És un incendi que va començar ahir a la tarda a causa d'un llamp i en què hi han treballat més de vint dotacions dels Bombers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -