17.7 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

Begur i Calonge i Sant Antoni participaran a la fira Expovacaciones de Bilbao per promoure el turisme

Del 6 al 8 de maig l’Oficina de Turisme de Begur col·laborarà amb Calonge i Sant Antoni per consolidar-se com a una de les destinacions turístiques predilectes del mercat basc. Seran part activa aquest mes de maig del principal esdeveniment que es duu a terme al País Basc en el sector del turisme i un dels més destacats de tot l’Estat espanyol

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Del 6 al 8 de maig l’Oficina de Turisme de Begur col·laborarà amb Calonge i Sant Antoni per consolidar-se com a una de les destinacions turístiques predilectes del mercat basc. Seran part activa aquest mes de maig del principal esdeveniment que es duu a terme al País Basc en el sector del turisme i un dels més destacats de tot l’Estat espanyol. I és que els municipis donaran a conèixer la seva marca turística del 6 al 8 de maig a la fira Expovacaciones 2022 de Bilbao.

La ciutat basca serà la seu al llarg de tres dies d’aquesta fira de referència en tendències i turisme. I Begur i Calonge i Sant Antoni hi seran presents en el marc d’una nova acció de promoció turística conjunta impulsada per ambdós municipis, que es donaran a conèixer conjuntament a Expovacacions en un estand compartit on es promocionaran els seus atractius turístics sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Begur, destaca que “des de l’Ajuntament som plenament conscients del potencial humà i dels atractius de primer nivell de la nostra vila i del nostre territori. Actius, la majoria d’ells, de referència i que converteixen casa nostra en un destí privilegiat per a totes aquelles persones que volen gaudir d’un entorn natural, gastronòmic, lúdic, turístic i cultural únic”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -