26.8 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

Begur inicia una campanya de sensibilització per millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions

Amb el lema “Fem-ho bé!”, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament engega aquesta acció de conscienciació amb la creació d’una línia gràfica i la difusió de píndoles informatives.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Begur comença una nova campanya de difusió a través de xarxes socials i espais digitals per tal sensibilitzar i conscienciar la població entorn de la recollida selectiva de les diferents fraccions: orgànica, envasos, vidre, paper, rebuig i restes vegetals. Amb l’eslògan “Fem-ho bé!” com a eix central d’aquesta actuació comunicativa, es publicaran píndoles informatives amb l’objectiu de seguir augmentant els nivells de recollida selectiva al municipi.

D’aquesta manera, es compartirà amb els veïns i veïnes de Begur un seguit de càpsules per a cadascuna de les fraccions amb dades curioses i resultats obtinguts per l’Àrea de Medi Ambient, com són aquelles que fan referència a les caracteritzacions, el malbaratament alimentari, la contaminació atmosfèrica o els tipus d’envasos i plàstics, entre d’altres.

El regidor de Medi Ambient, Pere Feliu, manifesta que “des de la implementació de la recollida porta a porta a Begur, els nivells de recollida selectiva han augmentat any rere any; hem de continuar en aquesta línia”. I afegeix que “necessitem la col·laboració i complicitat de tothom per seguir avançant cap a una òptima separació dels residus en l’àmbit domèstic, per això s’engega aquesta campanya informativa per millorar els índexs de recollida selectiva”.

En què consisteix la recollida selectiva?

L’objectiu de la recollida selectiva és recollir segregadament els residus per possibilitar així el seu reciclatge i la fabricació de nous productes i evitar que es destinin a abocadors o incineradores. Això significa un estalvi energètic i de materials en comparació amb els requeriments que tindria la fabricació de productes partint de les matèries primeres originàries.

privat:-begur-inicia-una-campanya-de-sensibilitzacio-per-millorar-la-recollida-selectiva-de-les-diferents-fraccions

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

23 dels 30 joves participants en el projecte “Som Singulars” s’han incorporat al món laboral

Aquest projecte del Consell Comarcal va dirigit als joves entre 16 i 29 anys en atur per millorar la seva situació.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -