27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Begur millora els vials urbans per més de 240.000 €

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha aprovat una sèrie d’actuacions per tal de millorar els vials del municipi. Aquesta reforma costarà 243.969 € i s’espera que millori la pavimentació asfàltica de les carreteres. Unes obres que s’espera que acabin abans del 30 de novembre.

La primera pavimentació asfàltica es farà a Esclanyà, al Carrer Passatge del Nord. L’únic dels vials programats que encara és de terra. A la mateixa zona també es pavimentarà el Carrer Josep Pallanch, que porta al cementiri del poble. Segons ha informat el regidor d’Obres de Begur, Francesc Pilsà, “totes les actuacions estan previstes en el pressupost d’aquest any”.

Les dues inversions destinades a Esclanyà tenen un cost de 45.113 €, al Carrer Passatge del Nord s’hi destinaran 22.789 €. La resta de les inversions a Esclanyà, 22.324 € serviran per tornar a pavimentar el carrer Josep Pallanch.

A Begur, la primera actuació serà al vial amb pendent que va des del cementiri fins a la plaça Forgas. L’actuació, que afectarà la part de baix, sense arribar a on hi ha les cases, consistirà en fer un fressat del paviment asfàltic, ja que actualment quan plou una mica, molts vehicles rellisquen. L’actuació té un cost de 8.512 €. El regidor Pilsà, ha recordat que “aquesta obra és una urgència, es fa per seguretat”.

A més, hi ha previst millorar el paviment asfàltic als carrers Dalmau Bernat, S’Antiga, Atzavara, Camí del Semàfor, Catalonia, Ses Planasses, Ses Negres, Pa de Pessic, Carles Aribau, Violers i Joaquim Prats, Passeig Dr Lluís Pericot i Passatge Port d’es Pi. La inversió a tots aquests carrers puja a més de 105.000 euros. A més, al Camí del Semàfor es farà una pavimentació dels marges, amb una inversió de quasi 8.000 €.

Però també hi ha la pavimentació asfàltica del carrer Cala del rei, a Sa Riera, amb una inversió de 42.561 €, i de la cruïlla d’Aiguablava, per quasi 30.000 €. Sense oblidar una petita actuació de pavimentació al veïnat del Terme, amb quasi 5.000 €. Les obres seran realitzades per les empreses Aglomerats Girona SL i Rubau Tarrés.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -