25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

La Bisbal aprova un pla urbanístic gràcies al silenci administratiu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La Bisbal aprova un pla urbanístic gràcies al silenci administratiu
Loading
/

Polèmica a La Bisbal per l’aprovació d’un pla parcial urbanístic gràcies al silenci administratiu. El pla sud-2 Josep Irla no tenia prou suport polític per ser aprovat en un ple municipal. Havia d’anar al plenari de l’agost, però l’alcalde, el republicà Lluís Sais, el va retirar de l’ordre del dia davant l’evidència que només tenia el suport d’Esquerra, el seu propi grup. La Llei d’Urbanisme preveu que els plans urbanístics derivats tiraran endavant per silenci administratiu si no es comunica la seva resolució en el termini de dos mesos des que es va acabar l’exposició pública. I això ha acabat passant. En el darrer ple, aquesta setmana, el consistori ha aprovat la publicació als butlletins oficials de l’aprovació definitiva del pla, amb els vots d’ERC i CiU, el vot en contra de la CUP i l’abstenció de la resta. El portaveu del grup d’Independents per La Bisbal – PSC, Oscar Aparicio, atribueix aquest cas a un tarannà poc dialogant de l’alcalde.

De la seva banda, l’alcalde, Lluís Sais, es defensa de les crítiques. Recorda que aquest pla parcial ja venia de l’anterior govern, de PSC i CiU, i que tenia el vistiplau d’Urbanisme i recollia les indicacions de l’Agència Catalana de l’Aigua i de Comerç de la Generalitat. Sais justifica el silencia administratiu perquè si no s’hagués tirat endavant, l’Ajuntament hauria hagut d’indemnitzar els promotors.

El pla parcial del sector sud-2 de La Bisbal afecta al carrer Josep Irla i preveu la implantació d’una superfície comercial.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -