18.3 C
Dimarts, 19 març 2024

Bona collita del Massi-Tactic a Euskadi

Va ser l'equip espanyol millor classificat i, a nivell individual, Mireia Benito es va endur el premi honorífic de la combativitat

L’equip ciclista femení de Torroella de Montgrí va tancar aquest cap de setmana la seva participació a la Itzulia Women, celebrada al País Basc, amb resultats molt esperançadors de cara a les properes curses del calendari.

Per una banda, va ser l’equip espanyol millor classificat i, a nivell individual, Mireia Benito es va endur el premi honorífic de la combativitat a més d’haver estat la líder de la muntanya durant la primera etapa. Així relatava Benito, als micròfons de Ràdio Capital, la seva satisfacció per aquest enorme resultat de l’equip:

Mireia Benito també valorava el seu bon paper a títol individual, en una cursa de tant nivell com la Itzulia:

Una altra corredora del Massi Tactic, Spela Kern, va obtenir un meritori 22è lloc en la classificació general.

La Itzulia, prova de nivell World Tour, constava de 363 quilòmetres dividits en tres etapes que es van disputar entre divendres i diumenge passat.

El proper repte per al conjunt torroellenc arriba ben aviat, concretament aquest proper dijous dia 19. Serà en la coneguda “Vuelta a Burgos”, també de categoria World-Tour, i que s’extendrà fins al diumenge dia 22 amb 490 quilòmetres de traçat.

La flamant vencedora a Euskadi del premi a la combativitat, Mireia Benito, ens explicava com afronta el seu equip la cursa a terres burgaleses:

Un cop finalitzi la “Vuelta a Burgos”, el Massi-Tactic participarà en l’anomenada reVolta, una prova de 97 quilòmetres que arriba a la seva tercera edició i que es disputarà a Sant Cugat del Vallès el proper 29 de maig.