11.7 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Bones expectatives de la DO Empordà amb la verema del raïm d’enguany

L'abundant aigua d'aquests últims mesos permetrà que els vins tinguin més aroma i més gust, ara des de la DO Empordà esperen els mesos de tardor

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La DO Empordà ha començat la verema de les vinyes aquest dilluns. Tot i que es tracti de les vinyes a la zona de l’Alt Empordà, des de l’entitat esperen que el raïm sigui de “qualitat excepcional“.

Diferents mitjans s’han fet ressò de les declaracions del president de la Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DO Empordà, Toni Roig. Roig ha destacat que a part de ser excepcional, també es recollirà més raïm que “habitualment”. Malgrat les bones previsions, volen esperar al setembre i a la primera meitat d’octubre, per saber el resultat final perquè “la verema és molt llarga”.

Una de les causes d’aquest raïm “excepcional” és l’abundant pluja d’aquests mesos. L’aigua ha facilitat que el raïm superi la mitjana de les últimes veremes. Això ha facilitat que el vi tingui més aroma, però també un gust més intens.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -