28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni acull la primera trobada comarcal sobre igualtat

Ha consistit en un esmorzar-col·loqui organitzat per l’Associació de Dones del Baix Empordà, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimecres, el castell de Calonge ha estat l’escenari de la primera trobada comarcal sobre igualtat del Baix Empordà. L’esdeveniment ha consistit en un esmorzar-col·loqui organitzat per l’Associació de Dones del Baix Empordà, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

A la trobada hi han assistit les regidories d’Igualtat dels municipis del Baix Empordà, amb intervencions destacades d’Elena Montiel, regidora d’Igualtat de Calonge i Sant Antoni; Eulàlia Puig, presidenta de l’Associació de Dones del Baix Empordà; Mireia Mata, secretària d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya; Teresa Navés, professora de la Universitat Autònoma; David Martín, conseller de Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Glòria Marull, presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’objectiu de la trobada ha estat establir vincles entre les regidories d’igualtat dels diversos municipis; discutir sobre les diverses realitats i reptes en matèria d’igualtat tant a nivell municipal com comarcal; i crear sinergies i lligams entre les institucions i la societat civil per beneficiar la ciutadania del Baix Empordà.

Segons Elena Montiel, regidora d’Igualtat de Calonge i Sant Antoni, “la trobada d’avui ens ha de permetre compartir, debatre i posar en comú accions i estratègies que des del món local portem a terme per promoure la igualtat, la cohesió, l’acció comunitària i l’atenció a la diversitat. Hem de continuar treballant amb convenciment i força per incloure una perspectiva de gènere de manera transversal, erradicar les violències envers les dones i els seus fills i filles, combatre la feminització de la pobresa, garantir els drets de les persones LGTBIQ+ i assegurar que tothom sigui tractat amb igualtat en drets i oportunitats”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -