28.1 C
Pals
Dimarts, 27 juliol 2021
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni aprova el conveni pel projecte de Via Verda

El nou tram de via verda, d'uns 3 km d'itinerari aproximadament, connectarà els nuclis urbans dels dos municipis, i a la vegada unirà la Ruta del Carrilet amb la del Tren Petit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Fotografia: Ajuntament de Calonge

El ple de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat el conveni pel finançament i l’execució del projecte de via verda entre Sant Antoni i Castell-Platja d’Aro. El nou tram de via verda, d’uns 3 km d’itinerari aproximadament, connectarà els nuclis urbans dels dos municipis, i a la vegada unirà la Ruta del Carrilet amb la del Tren Petit.

El conveni es va aprovar per unanimitat. Es tracta d’un acord amb el Consorci de les Vies Verdes i els ajuntaments dels dos municipis. L’acord preveu que el projecte tindrà un cost de 771.286,49€ i que es finançarà amb inversions de diferents parts: 318.000 euros dels fons europeus FEDER, 280.000 euros dels ajuntaments, 140.000 més de la diputació de girona, i 37.000 de la Generalitat. Calonge i Sant Antoni hi aportarà un total de 199.000 euros repartits entre els anys 2021, 2022 i 2023. Segons l’Ajuntament, el repartiment entre consistoris s’ha calculat de forma proporcional en funció de la longitud del tram que s’ha d’executar. 

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, ha explicat en declaracions a Ràdio Capital que estan “satisfets” per haver tancat l’acord. Soler diu que és un projecte molt necessari i que feia temps que volien tirar endavant. Assegura, a més, que el nou tram ha de ser una realitat al març de 2022.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tothom Ho Comenta – 27 juliol 2021

En GerryQuerryBerry ha tornat a Capital amb la versió estiuenca del Tothom Ho Comenta, amb trucades i fins i tot amb el descobriment d'un nou grup!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -