25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni obre el termini per sol·licitar els ajuts al pagament de l’habitatge

Aquests ajuts subvencionen el 50% de l’import de la quota mensual del lloguer o de l’hipoteca durant quatre mensualitats fins un màxim de 1.000€, per a cada sol·licitud.

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha obert la convocatòria de subvencions per al pagament de quotes de lloguer i hipoteca per a famílies en situació de vulnerabilitat provocada per la Covid 19. Aquests ajuts subvencionen el 50% de l’import de la quota mensual del lloguer o de l’hipoteca durant quatre mensualitats fins un màxim de 1.000€, per a cada sol·licitud. Estan destinades a persones empadronades al municipi, que siguin titulars d’un contracte d’arrendament en vigor, o titular d’un préstec hipotecari, del seu habitatge habitual, i que l’import mensual del lloguer o de la hipoteca no superi els 550€.

Per accedir a aquesta subvenció els ingressos anuals de la unitat de convivència que no poden superar 3 vegades IRSC, (indicador de renda de suficiència), ampliant 0,1 IRSC per cada fill a càrrec i 0,15 IRSC per cada fill a càrrec si es tracta d’una família monoparental, i s’amplia també 0,1 IRSC per cada persona de més de 65 anys convivent i 0,15 IRSC per cada persona de més de 65 anys amb grau de dependència. Quan el sol·licitant o convivent tingui una discapacitat del 33% o superior els ingressos no podran superar 4 vegades l’IRSC.

Entre les condicions també hi ha que la unitat familiar no disposi de saldos mitjos superiors a 3.000€ en comptes corrents o altres dipòsits en entitats financeres i no disposar de cap altre habitatge en propietat o copropietat, així com que l’habitatge llogat no sigui de protecció oficial de promoció pública ni de lloguer social.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 31 de juliol. Per presentar les sol·licitud cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -