25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Canvis a la Piscina Municipal de Palafrugell

Hi ha una nova zona d'estiraments, nou emplaçament del torn d'entrada i dues noves lones publicitàries

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Demà reobre la Piscina Municipal de Palafrugell, després de l’aturada que es fa cada any. Les novetats que presenta per aquesta temporada és que s’ha instal·lat una nova zona d’estiraments, dues noves lones publicitàries i un nou emplaçament del torn d’entrada.

Pel que fa al nou emplaçament de l’entrada, l’Ajuntament explica que, d’aquesta manera, es garanteix una major seguretat i, alhora, un millor control. En relació a la zona d’estiraments, es troba dins del recinte on està la piscina, per tal de potenciar l’entrenament de l’usuari. A més, també es seguirà treballant a aquesta zona durant el mes de setembre, incorporant noves màquines.

Les dues lones publicitàries són de l’Ajuntament de Palafrugell, i s’engloben dins del Pla de Màrqueting impulsat des de la Regidoria d’Esports del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -