13.3 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Canvis en el sistema de recollida porta a porta de Palafrugell

La recollida de fracció orgànica es farà quatre vegades a la setmana, els envasos fins a tres i el cartró, el vidre i la resta un dia a la setmana

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Hi ha canvis al sistema de la recollida porta a porta de Palafrugell. La recollida de fracció orgànica es farà quatre vegades a la setmana, els envasos fins a tres i el cartró, el vidre i la resta un dia a la setmana.

Aquest nou calendari començarà a aplicar-se a partir de dilluns 19 d’abril. Per tal d’informar dels canvis a la població s’ha enviat una carta a tots els afectats amb un tríptic informatiu i un calendari en format d’imant.

Els dies 8, 9, 10 i del 12 al 17 d’abril, de 9 a 13 hores, s’instal·larà un punt informatiu davant de l’edifici de l’Ajuntament, Can Bech, on es podran recollir els cubells de reciclatge a aquelles persones que no en disposin encara.

En el cas dels domicilis que hagin de llençar bolquers o excrements d’animals, podran deixar aquests residus tancats en una bossa independent els dies que hi ha recollida d’altres tipus.

El sistema de recollida porta a porta s’aplica al centre de Palafrugell, en un total de 1.980 habitatges.

És important recordar, que els residus s’han de dipositar sempre al cubell corresponent, i que aquest s’ha de guardar dins de casa un cop s’hagi fet la recollida. D’altra banda, els serveis d’inspecció també vetllaran per una correcta separació de residus. Així doncs, si els residus no es treuen correctament, deixaran un avís al domicili en qüestió, que haurà de recollir el cubell i fer la separació correctament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un jutjat ordena paralitzar les obres al Puig Montcal de Begur

Des de l'Ajuntament paralitzaran cautelarment les obres a l'espera de la sentència definitiva, i han presentat un recurs d'apel·lació d'aquesta interlocutòria.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -