19.4 C
Pals
Dimecres, 25 maig 2022
- Publicitat -

Càritas de Palamós-Sant Joan edita un vídeo informatiu

S’hi pot trobar els diferents serveis que presta amb els horaris al públic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’organisme de l’Església catòlica Càritas de Palamós-Sant Joan va donar suport a més d’un miler de persones l’any passat, en diferents àmbits. Segons informa Ràdio Palamós, acaba de difondre un vídeo per donar a conèixer els diferents serveis que presta així com els horaris d’atenció al públic.

Els serveis són l’Espai de Distribució d’Aliments ‘Albert Castejón’, el Servei d’Atenció Bàsica Immediata (SABI), el rober, la recollida de llibres i joguines, el Servei d’Intervenció Educativa i finalment ‘Apadrinar un avi’ i el programa d’atenció psicosocial Ubuntu.

Recordem que en el decurs de l’any 2020, l’Espai de Distribució d’Aliments va aportar gairebé 120.000 quilos d’aliments de primera necessitat a unes 900 persones i el SABI va repartir més de 1.100 àpats. Per la seva banda el rober va atendre 68 persones i el Servei d’Intervenció Educativa va beneficiar 11 alumnes. Finalment, el programa ‘Apadrina un avi’ va arribar a 44 persones grans i hi va haver 15 participants al programa Ubantu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Debut imponent de Paula Badosa a París

La begurenca es va desfer de la jugadora local, Fiona Ferro, amb una gran superioritat en el seu partit de primera ronda a Roland Garros
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -