15.1 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Càritas de Palamós-Sant Joan edita un vídeo informatiu

S’hi pot trobar els diferents serveis que presta amb els horaris al públic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’organisme de l’Església catòlica Càritas de Palamós-Sant Joan va donar suport a més d’un miler de persones l’any passat, en diferents àmbits. Segons informa Ràdio Palamós, acaba de difondre un vídeo per donar a conèixer els diferents serveis que presta així com els horaris d’atenció al públic.

Els serveis són l’Espai de Distribució d’Aliments ‘Albert Castejón’, el Servei d’Atenció Bàsica Immediata (SABI), el rober, la recollida de llibres i joguines, el Servei d’Intervenció Educativa i finalment ‘Apadrinar un avi’ i el programa d’atenció psicosocial Ubuntu.

Recordem que en el decurs de l’any 2020, l’Espai de Distribució d’Aliments va aportar gairebé 120.000 quilos d’aliments de primera necessitat a unes 900 persones i el SABI va repartir més de 1.100 àpats. Per la seva banda el rober va atendre 68 persones i el Servei d’Intervenció Educativa va beneficiar 11 alumnes. Finalment, el programa ‘Apadrina un avi’ va arribar a 44 persones grans i hi va haver 15 participants al programa Ubantu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tot a punt pel Cruïlla Primavera 2024

Cruïlla Primavera, com cada any, portarà a diferents sales de Barcelona una cuidada selecció de concerts imprescindibles abans que la calor s’apoderi de la ciutat i arribi el moment de tornar a gaudir de les nits a l’aire lliure. Obrirà foc el 14 de març Acid Arab un dels grups més innovadors de l’electrònica actual
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -