7.7 C
Pals
Dilluns, 16 Desembre 2019

Carles Motas: “No pararem de fer obres durant els 4 anys de mandat”

El més llegit

Arrels taverna fa la millor tapa de Palamós, segons una votació popular

La tapa guanyadora ha estat la de "Sardina al Toc de Menta" que va aconseguir la major part dels vots populars aportats durant la campanya realitzada el mes d'octubre passat

Palamós reobrirà l’aparador de la Gavina per fer promoció

Serviran per poder promocionar serveis o activitats que gestionen des de diverses àrees

La Generalitat premia Forallac per la Cuita als Forns de Rajoler

Aquesta activitat vol recuperar i posar en valor la important tradició terrissaire i de fabricació de rajols de la zona

Imputat un home que punxava rodes de diversos vehicles a Palafrugell

Els fets han succeït al carrer Àngel Guimerà de Palafrugell quan uns veïns han alertat la policia per la presència d'una persona punxant rodes de vehicles
Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha concretat els projectes estratègics de la ciutat el moment en què arriba a la meitat del mandat. Alguns punts, com el Guíxols Arena, ja s’ha completat i aquest mateix estiu acollirà el concert d’Antonio Orozco pel Festival de la Porta Ferrada.

Motas també ha fet referència a complexitat de la reforma de la façana marítima Rius i Calvet, que necessitarà el vistiplau de la Generalitat i de Costes de l’Estat, a més de la intervenció de l’Agència Catalana de l’Aigua. El projecte de l’asil de la plaça Alabric estarà a punt el 28 de setembre.

Pel que fa a l’aparcament soterrat de la Corxera, l’equip de govern preveu tenir el plec de clàusules el mes gener per adjudicar la construcció, i explotar la zona blava de la ciutat.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols assegura que part de l’herència dels Anlló es destinarà a pisos socials. A un dels edificis petits es realitzaran una xifra d’apartaments que no ha concretat, però que ha situa al al voltant dels 8, 9 o 10. Ha assegurat que no sap concretament la xifra de pisos turístics il·legals que té el municipi, però treballaran per eliminar-los.

Encara que hagués pogut, Motas ha explica que no hauria anat a la inauguració de l’hotel Alàbriga per desavinences amb els responsables de l’establiment.

Últimes notícies

També fem coses que estan molt bé

Un dia com avui és inevitable que parlem de la Marató de TV3, que ahir va captar fins a...

Red Hot Chili Peppers anuncien el retorn de John Frusciante

Red Hot Chili Peppers han anunciat a través d’Instagram el retorn de Josh Frusciante, que després de 10 anys torna al grup davant la sortida de l’actual guitarrista Josh Klinghoffer. El grup relata que Josh és un gran músic que respecten i estimen i que estan molt agraïts per haver passat tot aquest temps amb…

A les Portes de Troia – 15 desembre 2019

Nova edició del programa d'història de Capital.

SOS Costa Brava farà al·legacions al Pla Director perquè “encara es podrien fer més de 15.000 habitatges”

Impulsen una campanya per aconseguir més suports a les al·legacions: faran 15 actes públics (un d'ells al Parlament Europeu) i es reuniran amb institucions i universitats per buscar que s'adhereixin al seu posicionament

Inici de setmana amb poca fred i cel mig ennuvolat

El vent de component sud i el cel mig ennuvolat marcaran un inici de setmana amb un ambient poc fred per tractar-se de la darrera setmana de tardor.

Més notícies