13.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Carles Motas: “No pararem de fer obres durant els 4 anys de mandat”

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha concretat els projectes estratègics de la ciutat el moment en què arriba a la meitat del mandat. Alguns punts, com el Guíxols Arena, ja s’ha completat i aquest mateix estiu acollirà el concert d’Antonio Orozco pel Festival de la Porta Ferrada.

Motas també ha fet referència a complexitat de la reforma de la façana marítima Rius i Calvet, que necessitarà el vistiplau de la Generalitat i de Costes de l’Estat, a més de la intervenció de l’Agència Catalana de l’Aigua. El projecte de l’asil de la plaça Alabric estarà a punt el 28 de setembre.

Pel que fa a l’aparcament soterrat de la Corxera, l’equip de govern preveu tenir el plec de clàusules el mes gener per adjudicar la construcció, i explotar la zona blava de la ciutat.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols assegura que part de l’herència dels Anlló es destinarà a pisos socials. A un dels edificis petits es realitzaran una xifra d’apartaments que no ha concretat, però que ha situa al al voltant dels 8, 9 o 10. Ha assegurat que no sap concretament la xifra de pisos turístics il·legals que té el municipi, però treballaran per eliminar-los.

Encara que hagués pogut, Motas ha explica que no hauria anat a la inauguració de l’hotel Alàbriga per desavinences amb els responsables de l’establiment.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios