13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Carles Puig: “la gent no marxa de vacances fins que no s’ha acabat la Festa Major; els bisbalencs se la senten molt seva”

Aquest divendres, 12 d’agost, donarem el tret de sortida de la Festa Major de la Bisbal d’Empordà, que aquest any recupera el seu format després d’aquests dos estius marcats per la pandèmia. Per parlar-ne una miqueta, hem tingut avui amb nosaltres a Carles Puig, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal.

Durant la Festa Major es realitzaran més de 80 activitats, per a totes les edats. Una de les complexitats d’aquesta festa, segons Puig, és que es du a terme en moltíssims espais del poble amb la intenció que totes les edats hi puguin participar.

Les barraques arribaran a partir del diumenge 14. Una de les particularitats de la Bisbal és que “la gent no marxa de vacances fins que no s’ha acabat la Festa Major, perquè els bisbalencs se la senten molt seva”.

Puig també ha volgut destacar la gran feina que fa tot el teixit associatiu de la capital del Baix Empordà durant tot l’any, ja que “sense les ganes i les hores que hi posen les associacions, l’ajuntament no podria organitzar tantíssimes activitats”.

2 COMENTARIS

  1. amb les hòsties q foteu als firaires i retallant subvencions a les entitats q son les que organitzen els events no us queda + q vendre el fum d sempre

Comments are closed.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios