14.6 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Carlos Sadness @ Sala Apolo – 12/05/16

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sold out! Anunciava Carlos Sadness per les xarxes socials.

El cantant va actuar el passat 12 de maig a l’Apolo. La Idea Salvaje va omplir d’electricitat cada un dels racons de la sala.

El barceloní, va entregar­-se des del primer moment al públic. Tot i que va avisar, a l’inici del concert, que s’estava recuperant de la veu res va impedir als assistents gaudir de l’espectacle.
Abans d’endinsar­-se en els festivals estiuencs més importants del territori, el cantant va apropar­-nos al seu univers celeste amb un directe ple d’energia i proximitat. Carlos Sadness va agrair als seus seguidors el rotund èxit d’assistència a l’esdeveniment, bromejant que si no fos perquè havíem omplert la sala, ell hauria baixat de l’escenari a cantar.

La màgia de les melodies contagioses, la frescor del seu ukelele i la tendresa de les seves lletres… formen part dels elements indispensables de l’enèrgic còctel Sadness.
Durant el concert, l’artista va aprofitar l’acústic de Houdini per improvisar un parell de versos. Moments que van quedar immortalitzats, per les càmeres dels telèfons mòbils del públic.

Els èxits: Que Electricidad, Miss Honolulu i Hoy Es El Día van fer ballar i saltar als assistents.
El cantant no va deixar de sorprendre en cap moment. Les plomes que il∙lustren la caràtula del seu disc, van ser presents durant el final de l’actuació quan, inesperadament, el cantant va aparèixer a l’escenari amb una corona de plomes.

Carlos Sadness va assegurar que continuarà treballant intensament per presentar nous temes. Mentrestant, per amenitzar l’espera seguirem viatjant a Monteperdido.
[embedded content]Foto: Abel Bueno

Míriam Ibáñez

Font: Per no dir res

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -