9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

El Carnaval dels Carnavals de Platja d’Aro buscarà un altre nom

Els organitzadors han decidit estudiar el canvi de nom però s'han descartat totes les possibilitats a un canvi de data

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els organitzadors de El Carnaval dels Carnavals de Platja d’Aro canviaran el nom de l’acte en les properes celebracions. En una reunió de l’equip de govern del municipi amb el consistori de Palafrugell s’ha arribat a aquest acord.

L’interès per part dels dos equips de govern ha portat a un acord mutu. La comissió de la festa de Platja d’Aro estudiarà el nom de la rua però no es canviaran les dates de celebració. Aquesta última petició de Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, servia per donar  la possibilitat als palafrugellencs de participar-hi.

El problema que hi ha és el requisit de les carrosses inèdites a la celebració El Carnaval de Carnavals de Palafrugell. Aquesta norma només permet circular vehicles mai vistos pels carrers de la vila. Igualment, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, defensa que la norma està recolzada amb la passió dels veïns.

El Carnaval de Carnavals forma part de l’essència del Carroussel Costa Brava, que se celebrarà el proper 20 de maig. La celebració quedarà enterbolida per la polèmica amb el Carnaval dels Carnavals de Platja d’Aro.

De fet, quan es va anunciar el nom per part del municipi platjarenc, a Palafrugell ja hi havia malestar. Tot i això, a Platja d’Aro es va celebrar la festa pocs dies abans de començar maig.

Al principi de la polèmica, ja es va afirmar des de l’Ajuntament de Platja d’Aro que no es canviaria el nom. També es va destacar que la proposta havia sortit d’un grup de treball i que no se’n havien adonat de la relació amb el Carroussel Costa Brava.

Amb l’anunci de el Carnaval dels Carnavals de Platja d’Aro, el mateix alcalde Piferrer ja va col·laborar en un sketch. El vídeo es va estrenar durant el sopar de presentació de les Festes de Primavera 2018.

A la rua de Palafrugell hi desfilaran diverses carrosses que ja estan gairebé enllestides per les Festes de Primavera d’enguany.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -