El carnaval també arriba a Begur

El dissabte a 2/4 d’11 de la nit faran el ball de carnaval amb DJ i animació. I el diumenge serà el dia de la cercavila i ball de carnaval a l’envelat de la plaça Esteva i Cruañas.

A Palamós i Platja d’Aro, continuen les activitats del carnaval

Avui a la 1 del migdia a Palamós fan una calçotada al pàrquing del Mur, i a les 7 del vespre tindrà lloc el pregó de Carnestoltes i Reina Kaòtikes, seguit d’una cercavila fins a 2/4 de 11 de la nit.

A Platja d’Aro, aquest matí surt la cercavila infantil amb la Colla dels Carnestoltes, i a les 9 de la nit fan una botifarrada al Palau d’Esports i Congressos. Demà, Dijous Gras, a la 1 del migdia tindrà lloc el pregó dels Reis Carnestoltes a la plaça de l’Ajuntament. Demà a les 10 de la nit també es presentaran les disfresses i les coreografies de les colles locals al Palau d’Esports i Congressos.

Contes a Pals i Begur

Avui a les 6 de la tarda hi ha un contecontes amb l’Olga Cercós a la biblioteca de Pals. I demà la mateixa Olga Cercós farà l’hora del conte infantil a les 5 de la tarda a la Biblioteca Salvador Raurich de Begur.

Audició de piano a Sant Feliu

A les 8 del vespre trobareu aquesta audició de piano a l’Auditori de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Tindrà una durada d’uns 45 minuts.