Castell de focs per a la Dolors Bassa | Imatge de Jack Gou
Castell de focs per a la Dolors Bassa | Imatge de Jack Gou

Aquest divendres els Comité de Defensa de la República han organitzat un castell de focs per a la Dolors Bassa al Puig de les Basses. L’objectiu ha estat, com asseguren des del compte de Twitter “donar llum a la seva nit”.

Com es pot veure al vídeo, s’han instal·lat diferents castells de focs artificials aprop de la presó del Puig de les Basses. Centre Penitenciari on l’exconsellera torroellenca està tancada des d’aquest juliol.

Durant l’acte del divendres al pàrquing de la presó del Puig de les Basses també hi ha hagut diverses actuacions. Entre les més destacades hi ha hagut Toni Tort, cantautor català i també Esbart dansaire Marboleny de les Presses.

Isona Passola al Puig de les Basses | Imatge de Jack Gou
Isona Passola al Puig de les Basses | Imatge de Jack Gou

Els parlaments els van fer, entre d’altres, l’Isona Passola, directora de l’acadèmia de Cinema Català, Mireia Mata, directora d’Igualtat i Josep Maria Civit, guanyador d’un Goya i d’un Gaudí.

L’homenatge a Dolors Bassa amb el castell de focs arriba una setmana després del programa especial de Ràdio Capital. El divendres 16, aquest mitjà de comunicació emetia un programa des del pàrquing del Puig de les Basses. L’emissió la va poder escoltar la mateixa exconsellera des de la seva cel·la, gràcies a un transmissor de ràdio instal·lat expressament.

Sopem a la presó