17.9 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro insta a Correus a cobrir baixes pel retard de les entregues

Les baixes per coronavirus o les vacances fan desbordar el servei i endarrerir el lliurament de cartes i notificacions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant el ple municipal de Castell-Platja d’Aro s’ha demanat a Correus que cobreixi les baixes i faci tot el necessari per evitar els retards en les entregues. Això es deu a la gran deficiència en el servei que existeix actualment i que fa temps que s’arrossega. El text, que ha estat una moció promoguda pel grup del PSC, s’ha aprovat al ple municipal per unanimitat.

“Malauradament, tenim un servei de Correus que no està funcionant com ens agradaria”, és el que ha afirmat l’alcalde de la població, Maurici Jiménez. Al 2016, a l’oficina d Castell d’Aro, ja hi havia acumulades unes quantes queixes per la deficiència del servei. Però les reestructuracions no han pal·liat els problemes. Els afectats reben fora de termini multes o notificacions i no poden presentar al·legacions, fet que implica recàrrecs i reclamacions a les finestretes oficials.

L’oficina de Correus

Des del personal de l’oficina saben que hi ha una manca de personal. A més, no tenen reforços per cobrir les vacances a l’estiu i tampoc s’han cobert baixes per contagis de Covid-19, en plena onada d’òmicron, o de pocs dies, a més de la rotació de personal que alenteix el servei. Cal sumar-hi també que hi ha instruccions per prioritzar es notificacions urgents i la paqueteria d’Amazon, situació que encara posterga més els altres lliuraments i el repartiment de correu ordinari.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -