Façana del cinema Arinco a l'Avinguda 11 de setembre de Palamós
Façana del cinema Arinco a l'Avinguda 11 de setembre de Palamós
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El Cinema Arinco de Palamós arrenca el primer cap de setmana amb bons resultats i grans expectatives
Loading
/

Aquest cap de setmana els cinemes Arinco de Palamós, juntament amb la cooperativa de “Cinema 4 you” , han obert les portes després de sis mesos, per a gaudir de la cultura en pantalla.
David Cuesta, soci dels cinemes Arinco ha valorat aquest primer cap de setmana de manera positiva. Afirma que “ha anat força bé a escala d’assistència de gent, cada dia ha superat el nombre d’espectadors del dia anterior”.
La programació d’aquest primer cap de setmana ha sigut una recollida de títols d’estrena de segona, tercera o inclús quarta setmana, que ha servit per posar-se ells mateixos a prova després de sis mesos sense sala de cinema. A més a més han llançat una promoció, on el preu de les entrades ha estat de 5 euros per a tot el públic.
Tot i la situació extraordinària que estem vivint actualment amb la Covid-19, i a causa del confinament i el distanciament social, la gent ha deixat d’assistir a actes culturals, com al cinema.

 

Després de sis mesos tancats, la població ha de recuperar la confiança i la tranquil·litat d’estar en una sala de cinema. Tot i que aquest punt com diu Cuesta, depèn també molt dels títols que s’estrenin , és a dir, que han d’acompanyar a la gent i que els hi atregui tant, com per entrar a la sala de cinema. Per tant un dels objectius ara mateix és que la gent, sàpiga que Palamó torna a tenir un cinema.

 

S’està treballant per tant, perquè tothom sàpiga que Palamós torna a tenir cinema. I això es fa a través de diverses campanyes a les xarxes socials, a través de mitjans de comunicació, etc.
Pel que fa al tema de la Covid, ja porten dos mesos treballant-ho a les altres sales (Sitges i Ribes) i per tant ara només s’ha hagut d’adaptar a la sala d’Arinco de Palamós. Per tant, la venda d’entrades ha estat numerada, per tal de poder complir amb el distanciament mínim entre espectadors, de manera obligatòria, tots els treballadors han fet ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic, també s’ha establert un circuit d’entrada i un de sortida per evitar una acumulació de gent al vestíbul.
Pel que fa a les novetats, se’n poden destacar tres. En primer lloc s’ofereix una programació de pel·lícules de qualitat, les quals també s’oferiran en versió original subtitulada, ja que aproximadament un 40% dels espectadors prefereixen aquesta opció.

 

En segon lloc, es projectaran obres d’òpera i ballet, tant en directe com en diferit, de l’Opera House de Londres, un tipus de contingut diferent, que la gent que coneix i li agrada aquest tipus d’obres, notarà la diferència amb la qual es feia anteriorment. També s’està treballant amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palamós per aconseguir sinergies amb entitats locals de Palamós i poder treballar conjuntament temes concrets o d’interès d’aquestes mateixes entitats. Finalment David destaca també les crispetes ecològiques “Pip Pop”, que contenen menys additius i les podem trobar tant dolces com salades.
“Cinema 4 you”, la cooperativa amb la qual s’està treballant, destaca que el benefici que reben el reinverteixen en la millora del producte.

- Publicitat -