11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Ciutadans critica que l’exèrcit no intervingui al Palafrugell Gent Gran, tot i que els gestors no ho veuen necessari

Un dels epicentres del coronavirus al Baix Empordà envoltat de polèmica perquè des de l'oposició critiquen que no s'ha demanat la intervenció de l'exèrcit, i des de l'ajuntament retreuen que no era necessària

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ciutadans critica que l'exèrcit no intervingui al Palafrugell Gent Gran, tot i que els gestors no ho veuen necessari
Loading
/

La residència de Palafrugell Gent Gran s’ha convertit en un dels epicentres del coronavirus al Baix Empordà. Més d’una trentena de persones han perdut la vida al geriàtric palafrugellenc i de fet, alguns partits polítics han portat mocions o han demanat la convocatòria de plens extraordinaris per parlar del tema.

Una de les crítiques del partit polític a l’oposició Ciutadans, és la manca d’interès per part de l’alcalde de no cridar a la Unitat Militar d’Emergència per desinfectar la zona de la residència. Així ho explica el regidor de Ciutadans, Joan Farré a Ràdio Capital.

Una notícia que ha recollit recentment el mitjà Crònica Global. En veritat, però, com ha pogut saber aquesta emissora, la participació de l’exèrcit al centre gestionat pels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà no era necessària.

Tal com ha explicat la directora del centre a preguntes d’aquesta emissora, l’empresa que tenen contractada “d’hoteleria Emporhotel es va encarregar de fer la neteja del centre amb ozó”. Això sí, fonts de l’ajuntament retreuen les declaracions de Ciutadans a Ràdio Capital de l’Empordà, i asseguren que si els gestors de la residència haguessin demanat que feia falta una intervenció de l’exèrcit per desinfectar, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ho hauria demanat personalment al subdelegat del govern espanyol a Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -