13 C
Pals
Dimarts, 30 novembre 2021
- Publicitat -

Comença el 4rt Congrés d’Emprenedoria Altamar de Calonge i Sant Antoni

El Congrés se celebra avui i demà i se centra en empreses i startups que triomfen gràcies a models de negoci i propostes de valor diferenciades, en mercats on semblava que ja estava tot fet.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Avui i demà es celebra el quart Congrés d’Emprenedoria Altamar al Palau Firal de Sant Antoni. Aquesta edició té el lema ‘Més valor: Diferenciar-se per competir’, i se centrarà en el món de l’emprenedoria, el màrqueting i la innovació a través d’empreses i srtartups amb bons models de negoci i propostes diferents. L’edició d’enguany compta amb una conferència magistral gratuïta i oberta a tothom de Dídac Lee, cofundador i propietari de Galdana Ventures, Inspirit i Tradeinn, avui a les set de la tarda.

El Congrés tindrà diverses conferències, xerrades i taules rodones basades en diferents àmbits de l’emprenedoria, com per exemple: com generar més valor amb el màrqueting digital, innovar amb nous models de negoci, com finançar una Startup, avaluació d’idees, buscar inversors o com aportar més valor en el món de la cuina. Els ponents convidats formen part d’empreses referents en el mercat que triomfen en sectors on semblava que ja estava tot fet gràcies a noves propostes i models de negoci.

En clau femenina, hi haurà una ponència de Mar Alarcón, fundadora de Social Car, sobre emprendre en femení, i una altra de Silvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA, sobre trampes legals a evitar en una startup. El Congrés també oferirà una taula rodona amb empresàries de Calonge i la cloenda de l’esdeveniment la durà a terme Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Taller d’autoprotecció per a dones durant la programació del 25N a Palamós

L'activitat ha estat dirigida per agents dels Mossos d'Esquadra i han participat una vintena de dones. El taller de mesures d'autoprotecció fet a les galeries Carme, forma part d'una sèrie de propostes de l'Ajuntament de Palamós al voltant del 25 de novembre.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -