7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Comença el projecte de la reurbanització de l’avinguda de Catalunya de Sant Antoni

L’empresa Aglomerats Girona SA és qui impulsarà les obres, amb 946.000 euros de pressupost i amb una durada de 9 mesos.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons ha publicat avui Ràdio Palamós, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha adjudicat les obres de reurbanització d’un tram de l’avinguda de Catalunya de Sant Antoni. Aquesta setmana començaran les obres, i afectaran el tram entre el carrer Fraret i del carrer de la Gambina, on ja hi ha algunes parts urbanitzades. L’empresa Aglomerats Girona SA és qui impulsarà les obres, amb 946.000 euros de pressupost i amb una durada de nou mesos.

Ràdio Palamós ha parlat amb l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, qui explica que es preveu renovar totalment l’espai amb paviments, mobiliari urbà, enjardinament i instal·lacions de serveis. De moment, l’avinguda està constituïda amb un estil de carretera, un carril per cada sentit, i no consta de facilitats per a la mobilitat a peu o amb bicicleta.

Les obres constaran de dues fases. La primera correspon a l’execució del costat mar fins a la línia de Rigola i el carrer de la Sardana. En canvi, la segona se centrarà en el costat muntanya, comprès entre els carrers Farret, Sardana i Gambina. Aquesta actuació obligarà a fer que la circulació en sentit Platja d’Aro es desplaci temporalment pel vial lateral de l’avinguda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell viatja fins a Igualada

Amb la seva flamant segona plaça a l'OK Lliga Plata, després de la darrera jornada, els palafrugellencs visitaran la pista del Simar Igualada
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -