25.6 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Comença un projecte destinat a reduir els problemes per a la mobilitat reduïda a Palamós

La iniciativa rep el nom de "Palamós, Zero Barreres" i que vol solucionar els problemes de mobilitat que hi ha a les dependències municipals i la via pública

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha activat un projecte orientat a la millora dels equipaments municipals i de la via pública per a les persones amb mobilitat reduïda. La iniciativa porta per títol “Palamós, zero barreres” i pretén eliminar les barreres arquitectòniques dels diversos espais palamosins.

L’eliminació d’aquells elements que dificulten l’accessibilitat a diferents espais a les persones amb mobilitat reduïda es farà progressivament. Per exemple, la primera zona on s’actuarà serà a l’Eixample palamosí, a partir d’octubre. Aquest procés podria durar gairebé mig any.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, considera que és un “pas molt important” i que “com a Administració, cal fer” i ha definit com va sorgir la proposta:

En aquest projecte, també hi col·labora Mifas, Creu Roja, l’Hospital de Palamós, l’entitat de comerciants Fecotur i la Fundació Vimar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -