21.2 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Comencen les jornades Speed Dating a Sant Antoni de Calonge

Aquest esdeveniment agrupa empreses i demandants de feina en un sol espai, i dinamitza les entrevistes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest matí ja han començat les jornades d’Speed Dating de Sant Antoni de Calonge. Aquestes jornades consisteixen en l’agrupació d’empreses que ofereixen llocs de treball i demandants d’ocupació en un sol espai. D’aquesta manera, empreses i demandants d’ocupació poden contactar de manera ràpida, senzilla i eficaç, i es poden concertar entrevistes dinàmiques i efectives per a la contractació.

L’objectiu principal d’aquestes entrevistes és millorar les xifres de contractació i d’ocupació de l’any passat, que es van reduïr a causa de la pandèmia.

Aquest any, però, les perspectives són molt diferents  a les de l’any passat i són molt més positives. És per això que un altre dels objectius d’aquestes jornades és el d’intentar arribar a les xifres d’ocupació i contractació del 2019, abans que comencés la pandèmia.

S’ha apostat fort per aquestes jornades aquest any, degut a aquestes bones perspectives. Durant els tres dies que duren aquestes jornades, des d’avui mateix fins divendres, hi ha concertades 983 entrevistes i s’ofereixen aproximadament prop de 110 ofertes de treball.

A causa d’això, s’ha hagut de dur a terme una feina organitzativa importantíssima per tal d’evitar aglomeracions de gent i fer que les entrevistes siguin el màxim de ràpides i dinàmiques possibles. Amb aquest propòsit s’han concertat els horaris de les entrevistes de manera que la persona entrevistada en pugui fer diverses en un sol dia, tot fent un circuit entre les diferents taules on les reunions es duen a terme. Per els torns d’espera, els candidats poden esperar-se asseguts en cadires posades a la deguda distància.

D’aquesta manera, ens ha explicat Arturo Prades, tècnic de Promoció Econòmica, es poden assolir els objectius fixats per l’Ajuntament i l’Àrea de Promoció Econòmica i a la mateixa vegada es compleixen totes les mesures de seguretat covid.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la reforma de la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols que esdevindrà en el futur Museu Thyssen

Les obres duraran sis mesos i mig i es fan coincidir amb les de l'avinguda Juli Garreta, que s'estén fins a la badia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -