18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Comencen les tasques d’arranjament del camí d’accés a Illa Roja

Les obres és previst que tinguin una durada aproximada de dues setmanes i durant la seva execució es restringirà el pas en aquest punt

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dilluns 27 de juny l’Ajuntament de Begur ha iniciat els treballs d’arranjament al camí d’accés a Illa Roja. Les obres és previst que tinguin una durada aproximada de dues setmanes i durant la seva execució es restringirà el pas en aquest punt.

L’objectiu d’aquestes tasques és resoldre els desperfectes que el temporal va ocasionar en aquest punt i garantir la seguretat de totes les persones que hi transitin. Així, els treballs consisteixen en l’estabilització del talús i l’estabilització del camí.

Les obres tenen un cost de 30.000€ -assumit íntegrament pel consistori- i tindran una durada aproximada de dues setmanes. Així, mentre durin els treballs el camí d’accés a Illa Roja restarà restringit al pas.

Cal recordar que el camí d’accés a Illa Roja ja es trobava tallat des de mitjans del mes d’abril com a mesura preventiva i per a garantir la seguretat. Després que el temporal provoqués algunes esllavissades en aquesta zona, el consistori hi va restringir el pas i l’Ajuntament es va posar ràpidament en contacte amb el Servei del Litoral de la Generalitat de Catalunya per a sol·licitar permís per a poder realitzar les obres de millora pertinents.

Un cop informat, el Servei del litoral va traslladar la petició i l’informe corresponent al Servei de Costes de l’Estat, a l’Institut Geològic de Catalunya i al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat. L’autorització, però, no ha arribat fins aquest mes de juny, quan l’Ajuntament ha rebut el permís per a poder iniciar els treballs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -