10.9 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Comencen les obres del nou viver d’empreses de Calonge – Sant Antoni

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El Palau Firal disposarà abans de finals d’any d’un viver d’empreses i un espai de coworking. Aquest és l’objectiu de les obres de millora que ja han començat i que han de permetre millorar el funcionament del Palau Firal disposant d’espais complementaris al que s’utilitzen per l’organització de les fires. Les obres afecten a la zona d’oficines de la planta baixa, un espai que es redistribuirà i acollirà la seu de l’Oficina Activa, i també al primer pis, on s’ubicaran els despatxos i les zones comunes del viver d’empreses, així com l’espai de coworking.

Actualment l’accés a l’interior del Palau Firal es fa a través d’un vestíbul previ el qual porta directament a l’espai firal, on hi comuniquen directament les portes d’accés a les oficines, a la sala TIC i als serveis, sense cap separació entre aquests espais i la nau destinada a les fires. Un dels objectius de la reforma d’aquest edifici és permetre una doble funcionalitat, de manera que els diversos espais del Palau Firal puguin funcionar de manera independent. Amb aquesta idea les obres permetran una nova distribució que millora l’ús de la planta baixa i separa la nau del Palau firal de la zona de despatxos i serveis, creant un vestíbul més confortable els despatxos de l’Oficina Activa, una recepció per atendre els usuaris, mentre que a la primera planta es crearà l’espai pel viver d’empreses i la zona de coworking. Aquesta actuació, permetrà que l’edifici actual pugui funcionar com si fossin dos edificis: per una banda l’espai de l’Oficina Activa, el viver d’empreses i coworking i per l’altra banda el gran espai firal, una nau de 2.000 metres quadrats. Aquests espais amb el nou projecte podran funcionar de forma separada, i quan sigui necessari també podran utilitzar-se conjuntament.

Les obres de millora del Palau Firal, impulsades per l’Àrea de Promoció Econòmica, formen part de les inversions de l’Ajuntament de Calonge per aquest 2016, i tindran un cost de 79.349 €.

El viver d’empreses i l’espai de coworking

Les obres actuals afecten una superfície total de 330 metres quadrats, dels quals uns 46 metres quadrats es destinen a la creació de 4 nous despatxos pel viver d’empreses, 14 per la creació d’una sala de treball i uns 80 metres quadrats per una sala conjunta de coworking. La resta de la superfície es destinarà a la creació d’un passadís que farà les funcions de distribuïdor i separador de l’espai de viver d’empreses i coworking de la nau firal, amb 150 metres quadrats i un vestíbul de 40 mentre quadrats.

Amb aquest projecte l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge vol donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, a la vegada que es disposarà d’un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Novetats de la setmana: Miquel Abras, C. Tangana, Robin Schulz, Clara Peya

Miquel Abras ha publicat aquesta setmana el seu nou disc “La felicitat també plora” i és una de les novetats catalanes destacades d’aquests dies, juntament amb “Perifèria” de Clara Peya.  A l’estat espanyol C. Tangana ha editat “El madrileño”, un treball amb un bon grapat de col·laboracions com les de Calamaro, Kiko Veneno o…

Altres notícies