3 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

Els comerciants de la Bisbal denuncien que els problemes de wifi els dificulten la feina

La Federació del comerç de la Bisbal denuncia que "són talls de connexió que es repeteixen periòdicament", i que "dificulten poder treballar al petit comerç i als autònoms"

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Fotografia: Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Instagram)

Aquesta setmana hi ha tornat a haver problemes de wifi a la Bisbal d’Empordà que han deixat al municipi sense connexió a Internet durant algunes hores. La Federació del comerç de la Bisbal denuncia que “són talls de connexió que es repeteixen periòdicament”, i que “dificulten poder treballar al petit comerç i als autònoms”.

“Ens impossibilita treballar amb normalitat”

Des de la Federació assenyalen que un dels negocis més afectats per aquest problema és l’Aula Espai d’Estudis, una acadèmia de formació privada que ofereix classes particulars i a grups de diferents disciplines. La directora, Andrea González, explica que, tal com marca el PROCICAT, no poden fer classes presencials a nens i nenes d’entre 0 i 16 anys. És per això que els professors de l’Aula fan les classes en línia, molts des de les instal·lacions de l’acadèmia.

Així doncs, els talls de wifi perjudiquen directament tant a docents com a alumnes. La directora explica que, a més, moltes vegades aquests problemes de connexió es donen en hores punta, cosa que dificulta molt dur a terme les classes.

Andrea González assegura que tot plegat “afecta completament la seva activitat professional” i, fins i tot, els fa perdre clients.

“El problema és: a qui ens hem de dirigir?”

Un altre comerç afectat és la llibreria l’Espiral. El seu propietari, Marc Carreras, explica a Ràdio Capital que quedar-se sense wifi perjudica el seu negoci en dues vies. Per una banda, dificulta el servei de llibreria.

Per una altra, però, també és un obstacle pel servei de copisteria.

El gran problema, segons explica en Marc Carreras, és que no saben a qui s’han de dirigir per intentar buscar una solució al problema.

“Fem una crida a buscar solucions”

El president de l’associació de comerciants del municipi i propietari de Cesc Perruquer, Francesc Piedra, remarca que és un problema molt gran tant per la gent que treballa des de casa com pels botiguers (per exemple, a l’hora de cobrar amb targeta). Explica que és un problema que es repeteix molt sovint.

Francesc Piedra explica que és un tema que han tractat i parlat també amb l’Ajuntament de la Bisbal, però que des del consistori “tampoc poden fer-hi res perquè és un tema de les grans companyies”.

Per això, des de la Federació de comerciants fan una crida a què solucionin com més aviat aquest problema que els dificulta la feina a tants negocis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -