28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Compromís per la Bisbal demana que la pista de bàsquet de l’escola Empordanet romangui efectivament oberta

S'havia acordat amb l'equip de govern que així fos els caps de setmana i les tardes després de l’horari escolar i han comprovat que està tancada

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La regidora de CxLB Cati Vilà va demanar novament en el ple de dijous passat 28 de febrer de 2019, que la pista de bàsquet situada darrera l’escola Empordanet s’obri als veïns tant per les festes de Nadal, com els caps de setmana i les tardes després de l’horari escolar. Així s’havia acordat amb l’equip de govern però CxLB va constatar que des de principis d’aquest mes de febrer la pista estava tancada.

 

Enric Marqués, regidor d’ensenyament, va manifestar que desconeixia aquesta circumstància i que n’esbrinaria el motiu. Va ironitzar també sobre els problemes de comunicació que pateix el seu departament.

 

 

Segons Cati Vilà la pista és un punt important en el barri per a la integració dels joves i per al foment de l’esport entre ells, i durant el temps que va estar oberta, fins a principis de febrer, va comptar amb una bona acceptació i ús per part dels joves del barri.

El regidor Marquès va avançar que en breu la pista sí que s’haurà de tancar per dur a terme unes obres de retirada de la tanca que separa la pista de la zona de l’escola. No obstant això, acabades les obres es va comprometre a assegurar-se que es torni a obrir en hores no lectives.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -