12.2 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Compromís per la Bisbal demana que la pista de bàsquet de l’escola Empordanet romangui efectivament oberta

S'havia acordat amb l'equip de govern que així fos els caps de setmana i les tardes després de l’horari escolar i han comprovat que està tancada

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La regidora de CxLB Cati Vilà va demanar novament en el ple de dijous passat 28 de febrer de 2019, que la pista de bàsquet situada darrera l’escola Empordanet s’obri als veïns tant per les festes de Nadal, com els caps de setmana i les tardes després de l’horari escolar. Així s’havia acordat amb l’equip de govern però CxLB va constatar que des de principis d’aquest mes de febrer la pista estava tancada.

 

Enric Marqués, regidor d’ensenyament, va manifestar que desconeixia aquesta circumstància i que n’esbrinaria el motiu. Va ironitzar també sobre els problemes de comunicació que pateix el seu departament.

 

 

Segons Cati Vilà la pista és un punt important en el barri per a la integració dels joves i per al foment de l’esport entre ells, i durant el temps que va estar oberta, fins a principis de febrer, va comptar amb una bona acceptació i ús per part dels joves del barri.

El regidor Marquès va avançar que en breu la pista sí que s’haurà de tancar per dur a terme unes obres de retirada de la tanca que separa la pista de la zona de l’escola. No obstant això, acabades les obres es va comprometre a assegurar-se que es torni a obrir en hores no lectives.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Altres notícies