http://www.pernodirres.cat/2016/11/concert-tribut-david-bowie-barcelona.html
El passat dissabte 16 de gener, encara esglaiats per la trista i amarga notícia de la mort del gran David Bowie, Razzmatazz va organitzar el tribut The Stars Look Very Different Today, convidant a tots els artistes es van voler sumar a la celebració.

Un sentit homenatge a l’etern Bowie a través de les seves cançons, interpretades en directe per a l’ocasió, en un acte benèfic la recaptació va ser donada íntegrament a la Fundació per a la Recerca en Oncologia i Immunologia (Froi).

Un any després, coincidint amb la data de la mort de l’artista anglès, Razzmatazz vol repetir aquest tribut i tornar a reproduir aquesta increïble atmosfera, gaudint de nou de les versions en directe dels artistes d’aquest nou homenatge, que molt aviat revelarem. La recaptació íntegra serà donada en aquesta ocasió a La Casa dels Xuklis , iniciativa social a càrrec de l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). Aquesta casa, funciona com a llar d’acollida per a les famílies dels nens i adolescents amb càncer que presenten problemes de mobilitat per realitzar els seus tractaments en els hospitals de referència de Barcelona, on són tractats.

Entrades a la venda al web de Razzmatazz.