La Bisbal d’Empordà celebra la Diada Nacional de Catalunya amb el cicle de concerts La Resistència

La Bisbal aposta per celebrar la Diada Nacional de Catalunya d’enguany amb música. Entre el dijous 10 i el dissabte 12 de setembre es durà a terme un cicle de concerts anomenat La Resistència als exteriors del Museu Terracotta. Els concerts seran d’aforament limitat i per anar-hi caldrà haver comprat entrades prèviament a diferents punts de la Bisbal.

Germà Negre, el grup banyolí que ha publicat aquest any el seu últim EP anomenat Kumbaià, serà el primer en tocar a la La Resistència el dijous 10 a les 22 h. L’entrada del concert té un preu de 3 euros, però l’entitat també ofereix l’opció de sopar allà mateix a partir de les 21 h pagant 15 euros. Les entrades es poden comprar directament a Loteria Vinyoles o bé via Whatsapp al 699795973.

Els següents en actuar el divendres 11 a les 22 h seran els bisbalencs B1n0, que presentaran el seu àlbum de debut amb les col·laboracions de PHOAC, Adriano Galante i Núria Graham. En aquest cas, les entrades costen 5 euros i es poden aconseguir a Ceràmica Rulduà o per l’instagram de B1n0.

I per concloure el cicle de concerts, el dissabte 12 a les 21 h actuarà l’activista aranesa i cantant de llengua occitana Alidé Sans. El concert serà d’entrada gratuïta però sí que caldrà haver-se inscrit prèviament al Teatre Mundial.