19.2 C
Pals
Dijous, 19 maig 2022
- Publicitat -

Conveni entre Costa Brava Centre i La Caixa per a la formació dels professionals del sector

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i la Fundació la Caixa han firmat l’acord perquè l’Obra Social col·laborarà amb les activitats formatives i d’integració laboral que duu a terme l’associació. El conveni l’han signat recentment la presidenta de Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, i el director territorial a Catalunya de Caixabank, Jaume Masana.

En el marc d’aquest conveni, s’atorgarà la 21ena Beca Xiquet Sabater, que té com a objectiu millorar la formació dels professionals del sector de l’hostaleria i el turisme. L’acord també preveu que les dues parts col·laborin en les accions de caire social i sostenible que du a terme la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre per afavorir la inserció al món laboral de persones en situació vulnerable i en projectes i actuacions per a la preservació del medi ambient i la millora de la qualitat del territori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -