13.7 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

La Coral Cypsella commemorarà el seu 40è aniversari amb una gran varietat de concerts

L'entitat ganxona, nascuda el gener del 1984, ha presentat la programació per celebrar l'aniversari aquest dimarts 6 de febrer i en destaquen propostes com "From the Bavarian Highlands" per a cor i orquestra d'Edward Elgar, diversos músics de Sant Feliu de Guíxols o la col·laboració que es farà amb l'Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Coral Cypsella del CE Montclar celebra els seus 40 anys d’història amb una gran varietat de concerts al llarg del 2024. L’entitat ganxona, nascuda el gener del 1984, ha presentat la programació per celebrar l’aniversari aquest dimarts 6 de febrer i en destaquen propostes com “From the Bavarian Highlands” per a cor i orquestra d’Edward Elgar, diversos músics de Sant Feliu de Guíxols o la col·laboració que es farà amb l’Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló.

La presentació s’ha dut a terme de manera conjunta amb el regidor de cultura del consistori, Alexis Cubó, i el batlle de la ciutat, Carles Motas. La Coral Cypsella ha programat un intens programa concertístic commemoratiu amb diversos actes com la proposta “From the Bavarian Highlands” per a cor i orquestra d’Edward Elgar. A més, durant l’any es programaran concerts amb artistes ganxons com Tina Gorina, Ferra Cullell, Jaume Ferrer o Gina Reyner, entre altres.

També es faran col·laboracions i intercanvis, com el concert amb l’Orquestra Simfònica de Canet de Roselló, municipi que s’ha unit recentment amb el Pacte d’Amistat amb Sant Feliu de Guíxols. Cal destacar, a més, el concert de Nadal amb fragments corals de l’Oratori de Nadal BWV 248 de Johann Sebastian Bach.

La Coral Cypsella reconeix que es tracta d’un programa “amb moltes propostes” i on s’hi podran veure col·laboracions amb altres corals i orquestres simfòniques. La primera parada, que serà el 10 de març a l’Auditori de la Mercè de Girona, els cantaires compartiran escenari amb la Coral Croscat i Cantible Cor de Cambra d’Olot. La cloenda es farà el febrer del 2025 amb un concert amb cantaires i antics cantaires de la coral. Una de les altres activitats destacades de la coral en aquest 40è aniversari, serà el pregó de Festa Major que es farà el pròxim 31 de juliol.

Aquesta formació es va crear el 1984 sota la direcció de Josep Lluís Rabassó, per tal de donar continuïtat a la Coral Infantil del Centre Excursionista Montclar. En els 40 anys d’existència es calcula que hi han passat unes 400 persones, la majoria de Sant Feliu de Guíxols. Han participat en diferents Festivals i Mostres de Cant Coral en diverses poblacions del nostre país i també ha cantat a Alemanya, França, Anglaterra i Itàlia, entre altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal plora la mort de Maria Dolors Figueras i Bruguera

Tot l’equip de Ràdio Capital ens sumem a les mostres de condol i enviem tot el suport a la periodista i col·laboradora del mitjà, Anna Salvadó, filla de la Dolors.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -