14.6 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

CSIF denuncia altre cop l’Ajuntament de Sant Feliu per l’edifici de les Vetlladores

El sindicat ja havia denunciat l'ajuntament en dues ocasions per la mateixa problemàtica

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) torna a portar davant Inspecció de Treball a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols pels “greus incompliments en matèria de prevenció de riscos laborals que es produeixen a l’edifici municipal de les Vetlladores”, segons explica el sindicat en un comunicat. En aquest edifici hi treballen desenes de treballadors públics.

CSIF ja havia interposat dues denuncies: la primera l’any 2017 i la segona el 2022. Relaten en el comunicat que els problemes estructurals de l’edifici no s’han sol·lucionat, sinó que van a més. Des del sindicat afirmen que “a data d’avui, no només no s’ha solucionat el tema de les esquerdes, sinó que estan augmentant. Si no hi ha risc estructural, tal com va informar el 2017 l’arquitecte municipal, si veiem greus riscos de despreniments i riscos tant per a treballadors en l’accés al seu lloc de treball com dels usuaris i vianants”.

El sindicat, mitjançant aquesta nova denúncia davant d’Inspecció de Treball, sol·licita que “es tornin a investigar els greus riscos que al nostre parer s’estan produint a l’edifici municipal de les Vetlladores de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i que, d’una vegada per totes, s’obligui a l’Ajuntament a solucionar aquests greus riscos”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inicia les obres de cobriment i urbanització de la riera de Sant Amanç

La previsió és que els treballs acabin el proper mes de desembre i les executaran l'empresa Aglomerats Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -