22.7 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

CUP Guíxols reivindica els barris

La formació acusa el govern municipal de desatendre alguns sectors del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“FEM BARRI”. Amb aquest lema, la CUP de Sant Feliu de Guíxols ha començat una campanya per donar protagonisme als barris i sectors del municipi que considera poc atesos pel govern municipal. Els cupaires impulsen accions en aquestes zones perquè els veïns puguin tenir veu i per fomentar una organització autònoma per revitalitzar-los. La CUP posa el focus en barris i zones com la Plaça de la Llibertat, Vilartagues, Sot dels Canyers o Poble Nou. Són sectors que, segons la formació, el govern municipal no considera prioritaris.

Jocs infantils a la Plaça de la Llibertat / CUP Guíxols

La CUP ha preparat una campanya per donar-los visibilitat. L’objectiu és que els mateixos veïns agafin el protagonisme, s’organitzin per donar vida als espais comuns i posin sobre la taula les problemàtiques que els afecten, així com propostes de millora. Aquest dissabte van iniciar la campanya amb un matí d’activitats a la Plaça de la Llibertat, amb vermut popular, música i jocs infantils. De fet, la CUP posa aquest espai com a exemple. La plaça, coneguda pels pisos verds, no tenia nom propi, però el 2015 una assemblea veïnal va acabar decidint en votació que s’anomenés Plaça de la Llibertat. Per la CUP, és una mostra d’empoderament popular i de reivindicació dels espais. L’acció també va servir per reclamar la placa que reconegui el nom de la plaça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sting captiva a Cap Roig amb els seus himnes atemporals

Sting conquista el públic de Cap Roig, que es meravella escoltant en directe temes com 'Roxanne', 'Every breath you take' o 'So Lonely'.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -