10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Última setmana per presentar propostes als pressupostos participatius de Santa Cristina

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Dilluns 16 de desembre acaba el termini per decidir el destí de 45.000 euros del pla d’inversions del pressupost vinent de Santa Cristina d’Aro. Les propostes es poden fer a través d’una butlleta que s’ha de presentar a alguna de les dependències municipals amb urna o per Internet, a través del web decidim.santacristina.cat. Les urnes estan ubicades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al pavelló municipal d’Esports i a la Zona Jove.

Poden fer propostes tothom que viu, treballa o té alguna relació amb el municipi. Tot i això, només els majors de 16 anys empadronats al municipi votaran les propostes definitives per ser incloses en el pressupost. A més, les propostes es poden fer individualment, en grup (família, amics…) o com a entitat.

Un cop acabat el termini de presentació de propostes, la Comissió Interdepartamental farà la valoració de totes elles. En aquest sentit, entre altres premisses, caldran que les propostes representin una inversió d’interès públic i que siguin de competència municipal. Un cop valorades, s’iniciarà una jornada participativa per prioritzar-les i decidir quines són les que passen a la fase final del procés participatiu. Seguidament, entre els mesos d’abril i maig, tindrà lloc la votació per decidir quines s’inclouen en el pressupost. La votació serà per Internet i es podran seleccionar un màxim de tres propostes.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -