17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

David Bisbal tanca Cap Roig amb un èxit rotund

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’última nit del festival ha estat un èxit. Els Jardins de Cap Roig van vibrar amb l’energia i la veu inconfusible de David Bisbal en un concert que va deixar el públic sense alè.

L’artista ha celebrat els seus 20 anys sobre els escenaris amb la gira Me Siento Vivo Tour, una celebració que a molts, com a mi, ens ha transportat a la nostra infància o fins i tot adolescència. Molts vam créixer amb el fenòmen d’Operación Triunfo i escoltar en directe els seus primers temes Ave Maria, Buleria o Corazón Latino ens han fet aixecar de la cadira i donar-ho tot cantant a ple pulmó.

La interacció entre l’artista i els seus seguidors va ser un dels punts forts de la nit. Bisbal va establir una connexió immediata amb el públic, fent que tots es sentissin part d’una gran família musical. Les rialles, els aplaudiments i els coristes improvisats de la gent van generar una atmosfera d’alegria i complicitat amb alguns dels seus èxits més recents com “Ajedrez” i “Quién me iba a decir” i també d’altres més clàssics com “Lloraré las Penas” i “Oye el boom”.

A més, com en tots els concerts de la gira d’enguany, va presentar una de les noves cançons del nou disc “Me siento vivo”, per veure en directe la reacció del públic abans d’entrar a l’estudi per enregistrar-la.

No podia faltar una referència a la frase viral del moment Como están los máquinas, en al·lusió a l’equip tècnic dels quals va dir que eren uns “autèntics màquines” i que va agrair que l’ha acompanyat als 14 concerts que ja porta fets en aquesta gira, i que acabarà al Wizink Center de Madrid.

El concert de David Bisbal a Cap Roig s’ha convertit en un clàssic del festival que un any més, ha aconseguit un sold out amb públic de totes les edats.

En aquesta edició s’ha obtingut una ocupació del 94% en 23 nits extraordinàries al costat d’algunes de les estrelles nacionals i internacionals més destacades del moment. Un gran tancament per un Cap Roig que un any més ha estat un èxit, i així ho corrobora el seu director Juli Guiu, orgullós amb el que han aconseguit una vegada més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -