21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

De l’Empordà a l’infinit

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
De l’Empordà a l’infinit
Loading
/

Qui els hi anava a dir a la Casiana Monczar i al Jordi Soler, fundadors de Grapat, que van començar a donar forma al seu somni, un somni nascut al 2015, inspirat en la seva filla Lola, i amb la força que els va donar el naixement del seu segon fill, el Tomàs, durant la pandèmia, que, després de pocs anys, aquest somni ja ha viatjat a les mans d’infants de més de 65 països?

Com tots els somnis, el seu es va materialitzar del tot amb l’amor i amb la il·lusió, a l’Alt Empordà, un somni que, mitjançant la fusta i materials com el feltre i el cartró dona vida a joguines úniques que estimulen la imaginació i el somriure dels més petits de la casa, i que alhora fan traslladar a altres mons a la resta de la llar.

En definitiva: la qualitat, el respecte al Medi Ambient, la sostenibilitat, la consciència social i sobretot, molt d’amor, és el que diferència a qualsevol joguina creada per Grapat de la resta, i perquè no, els viatges que podem fer amb els més estimats acompanyats de cada peça d’un gran somni.

Quina temptació i alhora quin regal! El millor regal, aquell que pots compartir i viure amb els que més estimes viatjant des de l’Empordà a l’infinit. T’ho perdràs?

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios