13.6 C
Pals
Dijous, 18 abril 2024
- Publicitat -

Declan McKenna & Blossoms @ Razzmatazz 2 – 09/02/17

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Feia molt temps que no sortia d’un concert tan satisfet. Poques vegades et trobes a un teloner d’aquest nivell i a una banda principal amb tant de talent, com la que aquest dijous va actuar a Razzmatazz 2.

Vaig descobrir Blossoms arran dels BBC Sound 2016, que els van nominar com un dels grups a seguir durant l’any passat i des del primer instant vaig creuar els dits perquè s’anunciés algun concert a Barcelona. Finalment es va saber que els britànics, acompanyarien a Jake Bugg en la seva primera visita a la capital catalana. L’alegria va ser doble!
En aquell concert, em vaig quedar amb ganes de més i també de posar-me dret i ballar al ritme de la música. I és que aquell directe va tenir lloc a l’Auditori i el grup reclamava a crits una actuació en una sala com Razzmatazz. 

I per fi va anunciar-se el concert! La sorpresa va ser enorme quan un dels noms dels BBC Sound 2017 seria l’encarregat d’obrir la vetllada! El nom que més em va cridar l’atenció, el del jove Declan McKenna, un jove de 18 anys que em va captivar amb el seu talent, tot i la seva curta edat.
Els dos noms són encara molt emergents i al nostre país ni les emissores ni els mitjans havien parlat massa del concert! Evidentment la sala no estava molt plena, però tot i així el públic, la majoria d’ell de fora, no va parar de donar caliu tant al jove teloner com a la banda principal.
Declan McKenna té molt mèrit el que està fent. Encara no ha editat cap disc, però es posa a sobre l’escenari i s’hi mou com si portés molts anys en això. Per desgràcia nostra, de moment no té masses cançons i després de 6 temes, on no van faltar Isombard, Paracetamol o Brazil, va donar per finalitzada la seva actuació, deixant a tothom amb la boca oberta amb el què acabaven de presenciar.
Minuts abans de l’hora prevista, Blossoms van saltar sobre l’escenari! Això era més que puntualitat britànica! Se’ls notava amb ganes de tocar, de donar-ho tot i de fer vibrar els catalans i també a la colònia anglesa que hi havia a la sala. I no van parar-ho de fer durant l’hora llarga que va durar el concert, on no hi va haver temps per descansar i on es va poder comprovar com ens trobàvem amb una banda amb molt de futur i talent.

Mira la galeria de fotos del concert.

Marc Clapés

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una vintena de joves debaten a Palamós sobre com aconseguir una Europa “més verda i sostenible”

Aquesta descoberta de l'entorn de Palamós forma part de la quarta jornada de refelxió i debat sobre el Pacte Verd Europeu en el marc del projecte Y4 Green ERF.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -