21.2 C
Pals
Divendres, 2 juny 2023
- Publicitat -

Denuncien l’ampliació dels aparcaments de la zona de Cap Roig sense permís de l’Ajuntament

El consistori ha obert un expedient mentre que la Fundació la Caixa, titular de l'espai, nega cap irregularitat i diu que tot està en regla

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La plataforma Salvem El Crit de Palafrugell denuncia que la Fundació la Caixa ha ampliat la zona d’aparcaments de Cap Roig sense tenir cap llicència per fer-ho. El portaveu de l’entitat, Josep Maria Piferrer, assegura també que s’han talat arbres i enterrat la vegetació amb terra i part de la runa que quedava de la remodelació que s’ha fet a l’auditori.

Un punt que l’ajuntament va comprovar i que va fer que s’obrís un expedient de protecció per tal d’esclarir el perquè d’aquests abocaments en una zona a tocar del bosc. Des de l’organització reconeixen que es va deixar la runa, però expliquen que ha estat puntual i que ja ha estat retirada. També desmenteixen qualsevol tala d’arbres i cap ampliació.

Segons Salvem El Crit, porten anys augmentant la superfície de l’aparcament, malgrat que això comporti talar arbres guanyar terreny al bosc. Ara ho han fet saber a l’Ajuntament de Mont-ras perquè hi posi fil a l’agulla i comprovi quines accions s’han dut a terme. Així ho explica, Josep Maria Piferrer, portaveu de l’entitat.

En aquest sentit, el consistori reconeix que van rebre la denúncia de l’entitat i assenyala que van enviar els tècnics que han emès un informe. Des de l’Ajuntament reconeixen que hi ha hagut “moviment de terres” i ja han demanat explicacions als organitzadors del festival.

La Fundació La Caixa ho nega

Per la seva banda, la Fundació La Caixa nega haver ampliat l’aparcament tal i com assegura l’entitat, tot i que reconeix que es va deixar de manera “puntual” runa en una zona de l’aparcament. Amb tot, fonts de la Fundació han deixat clar que aquests abocaments ja s’han retirat i remarquen que no s’ha dut a terme cap tala d’arbres tal i com assegura l’entitat El Crit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El PP de Palamós no aconsegueix els vots necessaris per entrar al consistori en la revisió de vots de la JEZ

Així, VOX, amb la candidatura de Cristina Ruz, aconsegueix representació a Palamós. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -