22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Denuncien l’assetjament laboral a treballadores de Correus de Sant Feliu de Guíxols

El CSIF ha denunciat al director de l'oficina per, segons asseguren, assetjament laboral i també sindical a les treballadores de l'oficina ganxona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Denuncien l'assetjament laboral a treballadores de Correus de Sant Feliu de Guíxols
Loading
/

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat, davant Inspecció de Treball, un presumpte assetjament laboral per raó de gènere a treballadores de Correus a l’oficina de Sant Feliu de Guíxols.

El sindicat denuncia que en l’oficina al carrer Girona 17-19, hi ha un director d’oficina que ve, sistemàticament, actuant de manera masclista, assetjant a les treballadores de manera reiterada. En cap cas passa el mateix amb els treballadors masculins de l’oficina. Algunes de les treballadores, assegura el sindicat, “no volen tornar a treballar a Sant Feliu de Guíxols per por d’aquest senyor”.

CSIF assegura que Correus tenia coneixement des de fa diversos anys d’aquesta situació, a través de la cap de sector, de manera escrita i verbal. Això ha dit, a Ràdio Capital de l’Empordà, Rafael Sánchez, president del CSIF Girona.

El sindicat ha presentat la denúncia davant d’Inspecció de Treball. També, a part de denunciar al Director de l’oficina per presumptes assetjaments laboral; també l’han denunciat per assetjament sindical. Una de les afectades, com explica CSIF, és delegada electa del sindicat, asseguren que el denunciat “s’ha dedicat a intentar humiliar-la, vexar-la i menysprear-la”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -