Derbí gironí: el CH Garbí Femení s’enfronta amb les rivals del Banyoles

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Derbí gironí: el CH Garbí Femení s'enfronta amb les rivals del Banyoles
Loading
/

Després de la clara victòria obtinguda el passat cap de setmana i coincidint amb la primera jornada de la temporada, contra el Molins/Sant Llorenç on les garbinenques han obtingut un clar triomf (11-22) que els ha permès posar-se capdavanteres a la classificació, aquest cap de setmana s’han trobat amb un rival molt conegut i molt fort.

Un derbi gironí on el Banyoles va demostrar la seva solidesa en defensa i un atac molt efectiu i ràpid, sobretot en la primera part del partit. Una primera part on les locals, van optar per una defensa més oberta que va facilitar els atacs de l’equip banyolí i això els permetia poder afrontar la porteria i llençar des de sis metres. Per contra, com diu Gerard Ventura, l’atac de les palafrugellenques es va trobar una defensa en bloc i consistent que poques vegades els deixava tirar de sis metres i per tant, havien d’atacar amb llançaments exteriors i afrontar la porteria a través de les laterals.

Malgrat tot, les de Gerard Ventura i Jordi Fontanella a la mitja part marxaven al vestidor amb una diferència de cinc gols (9-14) que després, a la segona part van aconseguir ajustar, però no va ser suficient per obtenir els dos punts d’aquesta segona jornada, ja que al final del partit el marcador va quedar amb un clar 19-22 a favor de l’equip Banyolí. Una segona part on van intentar corregir els errors del principi tal com deia el seu entrenador.

Un cap de setmana amb gust de derrota, davant d’un Banyoles sense renovacions però un equip molt fort i molt dur, però amb un Garbí Femení amb incorporacions noves que volen donar nous aires a aquest equip per intentar entrar en les fases d’ascens, aspiració que ens comenta Gerard Ventura

Per altra banda, més tard i després del partit del Garbí Femení es va disputar al Garbí Arena el partit de 1ª Calana on el CH Garbí jugava contra el Vilamajor, baixats de Lliga, on des de l’inici de la temporada només han sumat un punt i ahir no ho van tenir fàcil davant un Garbí que va demostrar tenir una de les millors defenses.

L’equip d’Oriol Sierra es va imposar davant un Vilamajor, aparentment tocat pel descens, amb una clara diferència (25-19) que van mantenir durant tot el partit, gràcies a una defensa immillorable i un atac d’allò més eficient i coordinat.

Amb aquesta victòria aconsegueixen la quarta posició de la classificació, a l’espera dels resultats de la resta de partits. Sigui com sigui, van demostrar ser un equip molt fort i disputat que vol mantenir la seva posició capdavantera.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.