Mossos d'Esquadra
Imatge dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres, un home de 39 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa. La matinada del 14 al 15 de maig els mossos van saber que s’havien produït dos robatoris en dos establiments comercials de de Sant Feliu de Guíxols.

En el primer dels robatoris, una botiga dedicada als productes d’alimentació, cura d’animals i productes d’horta i agricultura, situada a la carretera de Girona, van forçar la porta i de l’interior van sostreure 740 euros en efectiu, un equip informàtic i una caixa plena de llums. El conjunt dels objectes sostrets estaven valorats en 1.300 euros.

La mateixa matinada van intentar entrar en un establiment d’alimentació, cura i perruqueria d’animals de companyia situat a la rambla Joan Bordàs. Tot i que la porta d’entrada presentava un dels vidres trencats i la botiga estava regirada, no van arribar a sostreure res.

El passat 17 de maig va concloure la investigació amb la detenció, a Sant Feliu de Guíxols, del presumpte autor dels dos robatoris. El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

D’altra banda, els agents del cos de seguretat van detenir el dimecres passat un home, de 32 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força. Els fets van succeir el passat 25 d’abril en una habitació d’un hotel de Sant Feliu de Guíxols. En aquesta ocasió, un home va entrar a l’establiment i va forçar, a cops, la porta. Un cop dins va sostreure documentació, diners i alguna bossa de mà dels hostes.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar el dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.