13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Dos estudiants de Palafrugell, a l’Uniraid 2020

Recorreran el desert marroquí amb un cotxe de més de 20 anys per repertir material solidari

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Jordi Brias i Albert Ferrer, dos joves de Palafrugell, participaran a l’Uniraid 2020, un projecte formatiu i solidari per a estudiants, que consisteix en completar un itinerari pel desert marroquí amb l’objectiu de repartir un mínim de 30kg de material solidari per a les poblacions més desfavorides.

Aquest material inclourà roba, joguines, material escolar, etc. i a més, es realitzaran diversos projectes solidaris que milloraran les seves condicions d’accés a elements tan essencials com ara l’aigua, l’electricitat o d’altres que ofereixin als nens una millor educació.

Brias i Ferrer, estudiants d’enginyeria industrial, conduiran pel Marroc durant 9 dies un cotxe de més de 20 anys. Per fer-ho, necessiten i busquen finançament i patrocinadors. Els dos nois han explicat la ruta que faran:

“La nostra aventura començarà a Palafrugell. Anirem fins a Barcelona, on agafarem un ferry que ens portarà a Algeciras. Allà ens reunirem amb tot l’equip d’Uniraid, amb qui ens dirigirem cap a Tánger per a donar començament al raid. Després creuarem el Marroc per la part interior, atravessant l’Atlas en direcció al desert d’Erg Chebbi. Allà és on entregarem tot el material escolar i solidari. Seguidament, ens dirigirem cap a Marrakech, on passarem un dia visitant la ciutat imperial. Finalment, tornarem a Tánger, on despedirem l’Uniraid 2020.”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -