27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Ebri Knight estrena “La Voz Dormida”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ebri Knight estrena “La Voz Dormida”

L’1 d’abril de 1939 és la data que marca la fi de la Guerra Civil Espanyola. 80 anys després Ebri Knight presenta “La Voz Dormidaun EP “en homenatge al bàndol vençut”, i es presenta en directe avui mateix en un acte al Memorial Democràtic.

El grup folk-rock català rescata la Canción del frente unido, una cançó política popularitzada entre els brigadistes internacionals, que en aquest extended play l’han adaptada i compartida amb els gallecs Dakidarria, el grup Mafalda del País Valencià i les Huntza d’Euskal Herria. Els autors de ‘Foc’, ‘Guerrilla’ o ‘Vientos del pueblo‘, presenten una adaptació lliure de ‘El partisano‘, de Leonard Cohen, amb la tendra veu de la Gemma Humet.

Els del Maresme presenten aquest treball en forma de tres lyric vídeo i un videoclip del single que dóna nom a aquest àlbum, ‘La Voz Dormida, dedicat a “García Lorca, Miguel Hernández, Octavio Paz i tots els versos de la seva generació silenciada” i “en contra el silenci i l’oblit, que totes les veus adormides despertin”.

L’entrada Ebri Knight estrena “La Voz Dormida” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -